O podjetju

Pravi naslov, ko potrebujte storitve na področju ogrevanja in vodovodnih inštalacij

Podjetje deluje od 1996 ko se je začela samostojna pot na področju strojnih instalacij, takrat pod poslovno obliko s.p., ki smo jo kasneje preoblikovali v JEKOV d.o.o.

Od vsega začetka se ukvarjamo z montažo strojnih instalacij- ogrevanje, vodovod plinske instalacije.

Poslujemo pretežno na območju cele gorenjske, delno Ljubljane in severne primorske.

Naš cilj je stranki ponuditi in vgraditi in cervisirati materiale kvalitetnih proizvajalcev, saj je edino to lahko garant za zadovoljstvo strank in uspešen nadaljni razvoj!

V podjetju sodelujemo z srednjo šolo pri izobraževanju vajencev kokor tudi v izobraževalnih procesih v sklopu izvedbe programov praktičnega usposabljanja.

Lastnik dejavnosti si je takoj na začetku ponovnega uvajanja mojstrskih izpitov pridobil maziv Mojster strojnih instalacij, kasneje po tudi stalni sodni izvedenec obrtne stroke- strojne instalacije.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več