Solarni sistemi

Solarni sistemi se uporabljajo za segrevanje tople vode in ogrevanje objektov. Aktivna oblika izkoriščanja sončne energije spada med obnovljive vire energije.

Solarni sistemi za ogrevanje načeloma nadomestijo delovanje konvencionalnih ogrevalnih sistemov na olje, plin ali les. Princip delovanja je preprost, vendar ob pomoči kompleksnih rešitev sodobne tehnologije. Sončna energija se preko kolektorjev distribuira v sistem, kjer neposredno ogreva sanitarno vodo.

Kadar je zmogljivost sončnih kolektorjev zmanjšana, se v hranilniku vklopi dodaten vir olje, drva, plin ali električni grelec in dogreje vodo do vnaprej nastavljene temperature. Prednosti uporabe solarnih sistemov so številne, med drugim: koriščenje obnovljivih virov energije, ekonomičen način ogrevanja ter vedno večja cenovna dostopnost.

V našem podjetju vam nudimo strokovno in hitro montažo ter servisiranje solarnih sistemov. V skladu z vizijo podjetja pri tem uporabljamo zgolj produkte kakovostnih in priznanih proizvajalcev, saj le tako lahko zagotovimo vaše zadovoljstvo ter dolgo življenjsko dobo sistema. Ponujamo vam informiranje in svetovanje pred nakupom, inštalacijo pa vam lahko tudi dobavimo in strokovno montiramo ter pripravimo na obratovanje.

Priporočamo vgradnjo priznanih znamk: Viessmann, Msolar

Galerija

Smo profesionalni, zanesljivi in kvalitetni....

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več