Centralne inštalacije

Sistemi centralnega ogrevanja so poznani že lep čas in so eni najbolj uporabljanih ter tudi preizkušenih. Omogočajo kakovostno in praktično ogrevanje hiše.

Najbolj preprosta oblika za ogrevanje objektov je nedvomno centralno ogrevanje. Omogoča, da nek medij (npr. vročo vodo), segrejemo na enem mestu in jo nato s pomočjo sistema cevi razpošljemo po hiši, kjer oddaja toploto in ogreva prostore. Peči, s katerimi se medij segreva, obstaja več vrst in temeljijo na različnih tehnologijah. Temeljijo na ogrevanju s pomočjo energentov:  kurilno olje,biomasa, plin, toplotne črpalke … Kateri je najprimernejši, je odvisno od različnih dejavnikov, prav tako to velja za celotno projektiranje centralnega ogrevanja.

Zato je prav, da se takšnega projekta loti strokovnjak. V našem podjetju vam nudimo strokovno in hitro montažo ter servisiranje centralnih inštalacij. V skladu z vizijo podjetja pri tem uporabljamo zgolj produkte kakovostnih in priznanih proizvajalcev, saj le tako lahko zagotovimo vaše zadovoljstvo ter dolgo življenjsko dobo sistema.

Ponujamo vam informiranje in svetovanje pred nakupom, sistem centralnega ogrevanja pa vam lahko tudi dobavimo in strokovno montiramo ter pripravimo na obratovanje.

Priporočamo vgradnjo priznanih znamk kot so: Kwb, Viessmann,Weishaupt, Seltron,  Valher, Viega,vogel&noot

Galerija

Smo profesionalni, zanesljivi in kvalitetni....

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več