Plinske instalacije

Med konvencionalnimi ogrevalnimi sistemi sodi ogrevanje objekta s plinom med tiste najcenejše, obenem pa je tudi okolju prijazno, saj okolje onesnažuje precej manj kot uporaba fosilnih goriv. Peč za centralno ogrevanje je vključena v plinsko inštalacijo, postavitev in vzdrževanje katere zahteva strokovnost ter izkušnje.

Zato je prav, da se takšnega projekta loti strokovnjak. V našem podjetju vam nudimo strokovno in hitro montažo ter servisiranje centralnih in plinskih inštalacij. V skladu z vizijo podjetja pri tem uporabljamo zgolj produkte kakovostnih in priznanih proizvajalcev, saj le tako lahko zagotovimo vaše zadovoljstvo ter dolgo življenjsko dobo sistema. Ponujamo vam informiranje in svetovanje pred nakupom, inštalacijo pa vam lahko tudi dobavimo in strokovno montiramo ter pripravimo na obratovanje.

Ponujamo plinske inštalacije znamk: Viessmann, Weishaupt

Galerija

Smo profesionalni, zanesljivi in kvalitetni....

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več