Toplotne črpalke

Toplotne črpalke delujejo po principu sprejemanja toplotne energije iz okolja in oddajanja le-te v ogrevanih prostorih, pri čemer izkoriščajo naravni toplotni zbiralnik okolja. Kot energetski viri se lahko uporabljajo talna in površinska voda, zemeljska toplota, sončna energija in zunanji zrak.

Taka oblika ogrevanja stanovanjskih in drugih objektov predstavlja varčno ter okolju prijazno ogrevanje.

V našem podjetju vam nudimo strokovno in hitro montažo ter servisiranje toplotnih črpalk. V skladu z vizijo podjetja pri tem uporabljamo zgolj produkte kakovostnih in priznanih proizvajalcev. Ponujamo vam informiranje in svetovanje pred nakupom, toplotno črpalko pa vam dobavimo in strokovno montiramo ter pripravimo na obratovanje.

Priporočamo vam priznane blakovne znamke kot so: Viessmann, Weishaupt, Kronoterm, Seltron

Galerija

Smo profesionalni, zanesljivi in kvalitetni....

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več