Fasaderstvo

Vaš partner za slikopleskarske in fasaderske storitve

Zmanjševanje toplotnih izgub pozimi in ohranjanje nižje temperature poleti sta pomembna, tako z vidika udobja kot ekonomičnosti. Prav tako je z dobro izolacijo poskrbljeno za zaščito pred hrupom iz okolja. Zaradi zmanjšanega temperaturnega nihanja pa je zmanjšano tudi nastajanje kondenza, kar spet vpliva na kvaliteto bivanja v takšnem prostoru. In nenazadnje, kvalitetna in estetsko dovršena fasada poskrbi tudi za ustrezen vizualni pečat objekta.

Naše podjetje vam tako poleg kakovostnih slikopleskarskih storitev ponuja izdelavo in obnovo fasad, na katere se boste lahko zanesli. Pri načrtovanju fasadnih sistemov bomo seveda upoštevali vaše želje, saj se zavedamo pomembnosti osebne note. Ker v kvaliteto naših storitev ne dvomimo, pa vam na vse omenjeno nudimo tudi garancijo. Vse to v okviru našega poslanstva zagotavljanja osebnega pristopa in visoke kakovosti storitev.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več